Projectweek groep 4A – Japan

MariekeGroep 4 Nieuws

Op woensdag 8 maart zijn we begonnen met het project “de wereld”.  Elke klas werkt 2 weken lang aan hun gekozen land. Onze groep heeft gekozen voor het land Japan. Een land waar de meeste kinderen nog niet heel veel van af wisten maar na de introductie  konden we elkaar toch een heleboel vertellen. Zoals: De geisha’s, sushi, de Japanse tempels en Tokio.

In de klas hebben we de vlag opgehangen, zodat iedereen kan zien dat wij aan het land Japan werken. Komende twee weken gaan we in de klas veel bespreken, knutselen en tekenen rondom dit land. De kinderen mogen ook foto’s, plaatjes en andere materialen meenemen om de klas te versieren. Op dinsdag 21 maart zal alles over Japan te zien zijn in groep 4a.