Eerste indruk nieuwe schooltijden en Talent in Bloei

MariekeAlgemeen

Mei 2017 is onze school overgestapt op het zogenaamde 5 gelijke dagen model, natuurlijk voor iedereen best even wennen. De eerste ervaringen zijn overwegend positief. De kinderen vinden het erg fijn om met de eigen groepsleerkracht te eten tussen de middag en ook de leerkrachten vinden het prettig om de groep gedurende de hele dag onder hun hoede te hebben. Dit geeft meer rust en stabiliteit, wat het leerklimaat ten goede komt. Daarnaast vinden de leerkrachten het prettig na schooltijd meer tijd te hebben om hun lessen voor te bereiden en om met elkaar te overleggen. De woensdag 1 1/2 uur langer naar school is voor sommige kinderen wel even slikken, maar dat went vast ook snel.

De eerste workshops van ons naschoolse aanbod Talent in Bloei zijn van start gegaan. Onderstaande foto’s geven we u een kijkje in de eerste activiteiten.

Vanmiddag, 10 mei, gaat het reserveringssysteem voor de 2e periode van 4 weken online om nieuwe workshops te reserveren voor de periode van juni tot de zomervakantie.