Nieuwe schoolshirts!

MariekeAlgemeen

Vandaag zijn de groepen 5, 6 en 7 op schoolreis. De groepen 5 en 6 zijn naar Drievliet. Groep 7 brengt een dag in de Efteling door. Een mooie gelegenheid om voor de eerste keer ons nieuwe schoolshirt te dragen.

De shirts zijn aangeschaft door school en blijven eigendom van school. Lekker makkelijk, zo hoeft u als ouder niet meer naar een verkooppunt te komen om zelf een shirt voor uw kind aan te schaffen én stellen we alle kinderen in de gelegenheid om het schoolshirt te dragen.

Voor de jongste kinderen hebben we geen shirt, maar een hesje. Ook in de kleur groen. Dit kan ook over een jas als we bijvoorbeeld naar de kinderboerderij gaan.

Ouderraad bedankt! We verwachten veel plezier te hebben van de shirts en hesjes!

Groep 6D showt het nieuwe schoolshirt.

De shirts liggen al klaar om aangetrokken te worden voor de schoolreis.