Samen leren met het project

Marije ZondagGroep 4 Nieuws, Groep 5 Nieuws

Deze week zijn we gestart met het werken over het thema “boeken”.

De kinderen in de klas van juf Margreet (4b) hebben het over het boek “Een belangrijk bericht”.
De kinderen in de klas van juf Marije (5a) hebben het over het boek “De Gorgels”.

De groep van juf Marije heeft bij de taalles de opdracht om een email te schrijven en dit hebben ze ook gedaan met de chromebooks. De groep van juf Margreet leerde hoe ze een email konden versturen en konden meekijken met groep 5. Later op de dag hebben ze dit zelf uitgeprobeerd en zelf een email verstuurd.
Het van elkaar leren werkte aanstekelijk bij de kinderen. De kinderen van groep 5 lieten de kinderen van groep 4 het ook zelf proberen tijdens het uitleggen. Alle kinderen waren erg enthousiast samen met de juffen. Het is ontzettend leuk om zo van en met elkaar te leren!