Update groepen 6

Stephanie KievitGroep 6 Nieuws

De afgelopen weken hebben we in de groepen 6 veel leuke dingen mogen doen. Zo hebben we een herhalingsles van Rots & Water gedaan. Op de foto kunt u zien hoe we in een team zonder te praten met elkaar de overkant moeten bereiken.

Tijdens het project werd er in de groepen gewerkt aan thema’s zoals de Romeinen en het heelal. Het leerzame project hebben we afgesloten met een gezellige projectavond waarop alle ouders en andere familieleden in de klas mochten komen kijken. Als afsluiting van deze maand met veel leuke dingen hebben we ook nog met elkaar mogen genieten van de paasviering met lunch.

De komende periode zijn we hard bezig met het leren van breuken, op schaal rekenen, verhoudingstabellen en het omrekenen van inhoudsmaten. Bij taal leren we het herkennen van het onderwerp en het gezegde in een zin.