Buitenles en kerkbezoek

Marije ZondagGroep 5 Nieuws

Alle groepen 5 zijn afgelopen week naar de kerk geweest voor een bezoek en een rondleiding.
Ze hebben een rondleiding van de dominee gehad en hebben de specifieke dingen in de kerk bekeken.
U moet hierbij denken aan het doopvont, het orgel, de oude bijbel die voor in de kerk ligt en het stilte hoekje waar een kaars aangestoken kan worden als er mensen zijn overleden.

Daarnaast hebben ze de koster ontmoet en die heeft ook uitgelegd wat zijn taak was in de kerk.
De kinderen kregen ook wat te drinken en wat lekkers terwijl ze luisterden naar de dominee die een aantal platen liet zien waar Bijbelverhalen op waren uitgebeeld.

Daarnaast heeft groep 5A vandaag de aardrijkskundeles buiten gemaakt.
Het is ontzettend lekker weer en de kinderen hebben in twee- en drietallen de aardrijkskundeles buiten op het schoolplein gemaakt. Zij vonden dit ontzettend leuk.