Cheque voor Stichting PiPA

MariekeAlgemeen

Woensdag 16 januari 2019 was het zover! We mochten een verrassing overhandigen aan Stichting PiPa.

In het november werd bekend dat door onze leerlingen het geweldige bedrag van €12.046,89 euro is opgehaald voor Stichting Kinderpostzegels.
Wij zijn trots op onze kinderen uit groep 7 die hiervoor enorm hun best hebben gedaan.  We mochten dit keer ook een lokaal doel uitkiezen om dat met een percentage van het opgehaalde bedrag een steuntje in de rug te geven.
Met een grote meerderheid kozen de leerlingen van groep 7 voor PiPa. De Stichting heeft als doel ‘de opvang van hulpbehoevende kinderen’. In de praktijk betekent dit dat kinderen en jong volwassenen die tijdelijk niet meer thuis kunnen wonen, opvangen worden in een veilige woonsituatie waarin ze tot rust komen en hun basisvertrouwen kan herstellen.
Vol trots werd de cheque van €1000,- euro aan Anneke overhandigd.
Zichtbaar ontroerd, verrast en met heel veel dank nam zij de cheque in ontvangst wat uiteraard moest worden vastgelegd op camera.