Video van kerstmusical 2018

MariekeAlgemeen

In december 2018 was het weer tijd voor ‘Kerst-anders”. Op CBS Smitshoek hechten we eraan om kinderen zoveel mogelijk ervaringen op te laten doen. Dit jaar zijn we met onze hele school naar het Zuidpleintheater gegaan om met elkaar Kerst te vieren. Leerkrachten hebben hier de kerstmusical “Het Verhaal” voor de kinderen opgevoerd in 2 voorstellingen.

Korte strekking van Het Verhaal: Stel je eens voor… Als er 2000 jaar geleden wél plaats was geweest in de herberg… Wat dan…? Jonas en Lieke gaan met hun ouders op pad om met de hele familie kerst te vieren in het hotel van hun (oud)tante Truus. Hotel-kokkin Faiza zal voor een geweldig kerstdiner zorgen en ze blijven natuurlijk allemaal een nachtje slapen. In het hotel aangekomen is het al gauw gezellig. Alleen blijkt tante Truus met een probleem te zitten dat al heel lang geleden is ontstaan en haar al haar leven lang achtervolgt. Eerst wil zij er niet over praten, maar als de familie blijft aandringen, vertelt tante Truus haar bijzondere verhaal: het gebeurde ruim 2000 jaar geleden…..

Wij bedanken alle ouders die ons hebben geholpen met het decor, filmen en het vervoeren van de kinderen.

Klik hier om de compilatie te bekijken of kopieer en plak in de adresbalk:

Veel kijkplezier!