Vruchtbare opbrengst studiedag!

SocialSchools

Vandaag stond in het teken van lesbezoek, feedback en het gezamenlijk lessen ontwerpen. We hebben ervaren hoe ingewikkeld het is om je bij het feedback geven te beperken tot de feiten en wat het effect is van wat je hoort of ziet.
Er zijn prachtige lessen ontworpen in het kader van de Kinderboekenweek en leerkrachten gaan vanaf nu regelmatig bij elkaar op lesbezoek om elkaar vervolgens van feedback te voorzien. Dit past bij onze missie ‘elke dag een beetje beter’.

Per leerjaar presenteerden teamleden elkaar de opbrengst van de dag. Meester Erwin deed dat op geheel eigen wijze, als Spoken-Word-artiest. Hij verstaat de kunst van het spelen met woorden. De foto geeft de opbrengst van de dag weer.

Wij zijn blij met de opbrengst van deze dag en kijken er naar uit om dit met de kinderen te delen.