Vandaag is het de dag van de leraar!

SocialSchools

Trots op de leerkrachten van CBS Smitshoek! Het schooljaar is in volle vaart, nog steeds is er veel anders. En elke dag staan jullie er voor onze leerlingen, kijkend naar wat wel lukt.

Van leraren anno 2020 wordt niet alleen verwacht dat je elke dag opgewekt voor de klas staat. Je moet ook de leerdoelen halen en oog hebben voor élk kind. Jullie bieden ook passend onderwijs, geven ouders aandacht, voeren kindgesprekken, ontwerpen lessen en werken de administratie na schooltijd af.

Tegenwoordig komt daar dan nog extra bij de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van alle hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. Er zijn zorgen om je eigen gezondheid, besmette bekenden, er is het schuldgevoel als je zelf verkouden bent.

Ik ben enorm trots op jullie als team dat gewoon doorgaat. Omdat jullie vinden dat kinderen goed onderwijs verdienen. Omdat jullie hart hebben voor je vak.

Heel, heel, heel erg dank je wel voor wat jullie doen. Het is niet gewoon wat jullie doen. Het is **buitengewoon**!