Talent in Bloei is de naam van ons verlengde aanbod. Op alle maandagen, dinsdagen en donderdagen kun je, na schooltijd, van 14:00 tot 15:15 uur meedoen met de verrassend leuke workshops die worden aangeboden.

De workshops zijn gericht op jouw talentontwikkeling; je leert er allerlei nieuwe dingen die aansluiten bij wat je onder schooltijd doet. Dit komt je goed van pas op school, maar ook in het voortgezet onderwijs en later.

Talent in Bloei is niet alleen leerzaam, maar vooral ook erg leuk!

De gebieden waarin de workshops plaatsvinden zijn:

• Kunst en cultuur
  • Wetenschap en educatie
  • Natuur en techniek
  • Sport en spel

Als u vragen heeft over uw inschrijving bij de workshops dan kunt u mailen naar talentinbloei_smitshoek@pcpobr.nl

Klik hier om ons nieuwe aanbod voor direct na de zomervakantie te bekijken. Reserveren voor blok 1 tot aan de herfstvakantie kan tot 20 juli 2018.

Leerlingen van groep 5 t/m 8 kunnen aan alle voor hun bestemde workshops deelnemen. Let dus op de locatie van de workshops.