Talent in Bloei is de naam van ons verlengde aanbod. Op alle schooldagen kun je, na schooltijd, van 14:00 tot 15:15 uur meedoen met de verrassend leuke workshops die worden aangeboden. De workshops worden georganiseerd door Marlyne in & outdoor.

De workshops zijn gericht op jouw talentontwikkeling; je leert er allerlei nieuwe dingen die aansluiten bij wat je onder schooltijd doet. Dit komt je goed van pas op school, maar ook in het voortgezet onderwijs en later.

Talent in Bloei is niet alleen leerzaam, maar vooral ook erg leuk!

De gebieden waarin de workshops plaatsvinden zijn:

• Kunst en cultuur
  • Wetenschap en educatie
  • Natuur en techniek
  • Sport en spel

Als u vragen heeft over uw inschrijving bij de workshops dan kunt u mailen naar marlyne-in-outdoor@hotmail.com
Voor inhoudelijke vragen over de workshops of bij dringende zaken kunt u telefonisch contact opnemen met Rob Storm, activiteitenmanager Marlyne In&Outdoor, op 06-23869276

Klik hier om ons nieuwe aanbod te bekijken.Talent in Bloei – blok 3 Reserveren voor het nieuwe aanbod Talent in Bloei – blok 3 kan vanaf woensdag 13 december 2017 (21.00 uur).
Leerlingen van groep 5 t/m 8 kunnen aan alle voor hun bestemde workshops deelnemen. Let dus op de locatie van de workshops.