4-jarigen – wanneer kunt u uw kind inschrijven?

U schrijft uw zoon of dochter 1 tot 1 1/2 jaar vóór de vierde verjaardag in. Het is wenselijk dat u kind voor 01 april is ingeschreven voor het schooljaar dat uw kind start.

We kunnen ons goed voorstellen dat u eerst meer over de school wilt weten, klik op het item ‘contact’. Hier kunt u uw belangstelling kenbaar maken voor een rondleiding en kennismaking.

Zij-instromers – alle kinderen die al naar een basisschool gaan

Voor zij-instromers volgen wij een andere route.

1. Ouders melden zich aan voor een oriënterend gesprek met de schoolleiding. Dit kan via info_smitshoek@pcpobr.nl of telefonisch 0180-627878, vraag naar Freda van de Kleut.
  2. Indien ouders hun kind over willen laten stappen naar onze school, brengen we de onderwijsbehoefte van kinderen in kaart door de informatie van de ouders zelf en de huidige school te koppelen. Ouders geven toestemming voor het opvragen van informatie bij de huidige school en nemen een uitdraai van de huidige toets gegevens mee (een zg. niveaugrafiek).
  3. Dan volgt er een belangrijk beslismoment; past dat wat de leerling nodig heeft bij de groepen die op dit moment op school zitten.
  4. Bij een positieve match wordt de administratieve afwikkeling in gang gezet en organiseren we een kennismakingsmoment in de groep voordat de leerling daadwerkelijk start.

Het inschrijfformulier vindt u hier.